El cap de setmana 12 i 13 de gener l’equip de regates de la flota làser ha participat en la IV Edició de la Guíxols Cup, organitzada pel Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

Durant els dos dies de competició es van poder disputar un total de 5 proves, cal destacar els podis dels regatistes del Club. Pel que fa a la categoria femenina Sots-18 de làser 4.7 la regatista Elba Martínez va classificar-se en tercera posició, i en la categoria masculina Sots-18 de làser 4.7 el regatista Miguel Garrido també va aconseguir la tercera plaça.

Cal felicitar també a la resta dels membres de l’equip de regates pels seus resultats.